workshop & BBQ

Wil jij graag samen met jouw vrienden, familie of collega’s een workshop volgen en daarna lekker BBQ’en op het dakterras? Dat kan bij Proost in Breda! Wij bieden namelijk verschillende combi-arrangementen aan, waarbij je een workshop kunt volgen en daarna lekker een hapje kunt eten. 

Leer eerst alle ins en outs over cocktails, gin tonics of vodka om vervolgens aan te schuiven bij een heerlijke BBQ voor het hele gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? 

Workshops bij Proost

Wij bieden verschillende leuke workshops aan op het Dakterras. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een cocktailworkshop, maar ook een vodka workshop of juist een gin tonic workshop. Kom veel interessante feitjes te weten over jouw favoriete drankje terwijl je ondertussen aan je skills werkt om uiteraard ook het meest perfecte drankje samen te stellen. 

Onze workshops duren gemiddeld 2 uur en zijn te boeken vanaf 9 personen. Een losse workshop boek je al vanaf €32,50 per persoon (incl. BTW). Wil je hier graag een BBQ aan toevoegen? Lees dan nog even een stukje verder. 

Geniet van een BBQ

Heb jij zin om na de workshop met jouw gezelschap nog te genieten van een heerlijke BBQ? Dan ben je bij Proost aan het juiste adres. Op het dakterras verzorgen wij namelijk barbecues voor zowel grote als kleinere groepen. Uiteraard houden wij bij de BBQ rekening met jouw wensen. Zo kun je standaard kiezen uit vlees, vis en vegetarisch en kun je de barbecue ook uitbreiden met een drankarrangement. 

Wil jij graag een workshop & BBQ boeken? De workshops & BBQ boek je al vanaf €54,- per persoon (incl. BTW). Reserveer jouw datum via ons systeem of neem vrijblijvend contact met ons op als je nog vragen hebt.