BBQ op het Dakterras

Geniet ook van een heerlijke BBQ op het Dakterras samen met jouw vrienden, familie of collega’s. Proost in Breda heeft namelijk een prachtig dakterras met uitzicht op de Grote Kerk van Breda. Het dakterras is geschikt voor 150 mensen en is daarom zeker ook geschikt voor een bedrijfsbarbecue of jouw verjaardagsfeest. Een normale barbecue is al mogelijk vanaf €21,50 per persoon, en je kunt het ook uitbreiden met één van onze workshops. Deze zomerse workshops kunnen ook op het dakterras gegeven worden, aangezien het dakterras  over een full-option bar beschikt. 

Er is dus veel mogelijk om de perfecte BBQ op het dakterras te organiseren! Ga je bijvoorbeeld voor vlees, vis of juist vegetarisch? Lees meer over de mogelijkheden en laat je verrassen! 

De mogelijkheden

BBQ Proost
Kipsaté, worst van gevogelte, een heerlijke kalkoenburger en een heerlijk mals 1/2 jaar gerijpt runderbiefstuk. 

BBQ Vegetarisch
Heerlijke Gazpacho met een pittige Quern spies, een notenhamburger van oesterzwam en een lekkere papillotten van witvis / zalm met geroosterde tomaatjes, knoflookboter en venkel. 

BBQ Vis
Gazpacho met gerookte zalm, een heerlijke spies van gemarineerde garnalen, een vishamburger en een papillotten van witvis / zalm met geroosterde tomaatjes, knoflookboter en venkel afgeblust met witte wijn. 

Tijdens alle BBQ’s serveren wij ook twee verschillende salades en natuurlijk ook stokbrood met kruidenboter voor de liefhebbers. 

Reserveren?

Loopt het water in je mond na het lezen van de mogelijkheden? Reserveer dan gelijk jouw BBQ op het Dakterras of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Laat je ons dit dan weten in de reservering?

Een BBQ op het Dakterras boek je al vanaf €21,50 per persoon. Dit geldt voor zowel vegetarisch, vlees als vis. Kom jij dus ook genieten van een heerlijke barbecue samen met jouw vrienden, familie of collega’s?