Bites en Borrel

Heb jij ook zin om gezellig te borrelen met hapjes samen met jouw gezelschap? Met Bites en Borrel geniet je samen met jouw vrienden, familie of collega’s van heerlijke drankjes met bijpassende hapjes op ons dakterras. Of dit nu een gezellige vrijdagmiddag borrel is, of juist een gezellige borrel in het weekend, veel is mogelijk bij ons op het dakterras! 

Zo is een Bites en Borrel te boeken voor kleine en grotere groepen. Kom ook genieten van lekkere hapjes en drankjes samen met jouw gezelschap!

De mogelijkheden

Een gezellige Bites en Borrel kan georganiseerd worden voor zowel kleine als grotere groepen. Waarbij er uiteraard ook rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen. Of je nu graag op vrijdagmiddag komt borrelen of juist op zaterdagavond een gezellige borrel met hapjes wilt organiseren voor jouw gezelschap, met Bites en Borrel is het mogelijk. Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij en je gezelschap een onvergetelijke borrel middag of avond hebben.

Tijdens de Bites en Borrel worden verschillende hapjes afgestemd op jouw favoriete drankjes. Zo weet je zeker dat alles lekker bij elkaar smaakt en kun jij onbezorgd genieten van een gezellige middag of avond! 

reserveren?

Wil jij graag een Bites & Borrel boeken samen met jouw vrienden, collega’s of familie? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op als je nog vragen hebt, of stuur ons al een reserveringsverzoek. 

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.