groepsarrangementen

Wil jij graag voor een groep een arrangement boeken? Dat is mogelijk bij ons op het dakterras. Wij bieden namelijk verschillende groepsarrangementen aan voor zowel kleine als grote groepen. Het dakterras heeft een capaciteit van 150 personen en beschikt daarnaast ook over alle techniek om zowel zakelijk als privé er een mooie dag van te maken. Wil je bijvoorbeeld graag een presentatie geven? Of juist iemand in het zonnetje zetten? Dan is dat allemaal mogelijk! We bespreken vooraf alle details door zodat jij op de dag zelf onbezorgd kunt meegenieten van jouw groepsarrangement. 

De mogelijkheden

Voor elke groepsgrootte hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kun je denken aan een gezellige cocktailworkshop of juist een lekkere whisky proeverij. Alle proeverijen en workshops zijn voor verschillende grootte groepen geschikt en kunnen gecombineerd worden met een lekkere barbecue op het dakterras. Uiteraard houden wij voor de barbecue rekening met eventuele dieetwensen en kun je ook kiezen uit verschillende menu’s, zoals vegetarisch, vlees of vis. 

Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijk groepsuitje van te maken. Of het nu zakelijk of juist privé is, er is veel mogelijk bij ons op het dakterras. 

reserveren?

Ben jij na het lezen van de mogelijkheden helemaal enthousiast over de groepsarrangementen en wil je er graag eentje boeken voor jouw groep? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of je kan direct reserveren voor jouw gewenste datum.

Ons team gaat dan voor je kijken wat er mogelijk is voor jouw groep en neemt uiteraard contact met je op om de details verder door te spreken. Stuur je ons een mailtje?