Cocktails op het dakterras

Geniet jij ook zo van een heerlijke cocktail met het zonnetje op je gezicht? Kom dan gezellig cocktails drinken op het dakterras! Strijk neer op één van de zitzakken of ga lekker zitten op de loungebanken en waan je even in een tropisch oord terwijl je aan één van de verschillende cocktails sipt. Op het dakterras hebben wij een uitgebreide cocktailkaart en hebben wij uiteraard ook nog andere zomerse drankjes zoals Aperol Spritz en Corona. 

Zo kun jij optimaal genieten van een zonnige dag samen met jouw vrienden, familie of collega’s. Wil je het dakterras graag voor jezelf? Dat kan ook. Bekijk daarvoor de zaalhuur mogelijkheden. 

XXL cocktails

Als één van de enige in Breda heeft Proost in Breda XXL Cocktails op het dakterras! Dit zijn maar liefst 7 cocktails in één glas. Drink dus gezellig samen met jouw vrienden een cocktail, vier een verjaardag op een originele wijze of daag je collega uit om hem op te kunnen drinken. Wij hebben verschillende XXL Cocktails op de kaart staan, dus voor elke smaak wat wils! 

Benieuwd naar of jij hem op gaat krijgen? Kom dan snel een keertje langs bij ons op het dakterras! 

Cocktailworkshop

Wil jij graag samen met je vrienden, familie of collega’s een leuke cocktailworkshop volgen bij ons op het dakterras? Dat is mogelijk! Wij hebben namelijk een full-option bar beschikbaar op het dakterras, wat ideaal is voor het geven van verschillende workshops. 

Geniet dus samen met jouw gezelschap van een cocktailworkshop op het dakterras! Kom alles te weten over cocktails, welke smaken er bijvoorbeeld goed bij elkaar passen en uiteraard ook hoe je de perfecte cocktail maakt. Je gaat tijdens deze cocktailworkshop zelf aan de slag met de ingrediënten en leert hoe je een goede cocktail moet shaken. Dat alles voor maar €32,50 per persoon (incl. BTW).