Dakterras Breda

Arrangementen

Ben jij op zoek naar een leuk uitje samen met vrienden, familie of collega’s? Dan ben je bij Oase in de Binnenstad aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende arrangementen voor zowel grote als kleine groepen. Een gezellig cocktailworkshop, een proeverij of juist een gezellige barbecue met jouw gezelschap? Dat is allemaal mogelijk. Wij denken graag mee over hoe jij er een onvergetelijk uitje van kan maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of stuur ons gewoon gelijk een mailtje via het contactformulier. 

Voor zowel grote als kleine groepen!

Bites & borrel

Gezellig borrelen met jouw gezelschap? Dat kan met een Bites & Borrel arrangement. De ideale combinatie van gezellig borrelen maar toch ook een hapje eten. Met een Bites & Borrel geniet jij samen met jouw gezelschap van een avondje uit incl. lekkere hapjes en drankjes. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

 

Dakterras Breda
Dakterras Breda

Proeverijen

Wil jij graag meer leren over de verschillende smaken van Vodka, rum of whisky? Dan is een proeverij op het dakterras misschien wel dé optie voor jou. Tijdens de proeverij kom je namelijk alles te weten over de geschiedenis van jouw favoriete drankje en ga je ook verschillende versies ervan proeven. Wij hebben verschillende proeverijen: vodka, rum, whisky, bier of gin-tonic. Leer ook alle ins en outs over jouw favoriete drankje. 

 

Workshops

Naast de gezellige proeverijen bieden wij ook verschillende workshops aan op ons dakterras. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke cocktailworkshop volgen, of juist een vodka of gin-tonic workshop. Tijdens elke workshop leer jij alles over het combineren van de juiste ingrediënten en hoe je bijvoorbeeld een perfecte cocktail samenstelt. Uiteraard ga je tijdens de workshop ook zelf shaken en aan de slag. 

Benieuwd naar welke workshop het beste bij jou en jouw gezelschap past? 

Dakterras Breda
BBQ proost in breda

Workshop & BBQ

Heb jij honger gekregen na de workshop? Dan sluit je het toch af met een lekkere barbecue? Op het dakterras hebben wij namelijk standaard een BBQ staan voor de zomerse avonden. Zo kun jij na de workshop met gemak een BBQ boeken op het dakterras. Uiteraard wordt er bij de barbecue rekening gehouden met dieetwensen en kun je kiezen uit verschillende menu’s, zoals vlees, vis of vegetarisch. 

Benieuwd naar de workshop & BBQ voor jou? 

Groepsarrangementen

Ben jij met een grotere groep en wil je graag een uitje organiseren op ons dakterras? Dat is uiteraard mogelijk! Ons dakterras heeft een capaciteit van 150 personen, maar daarnaast hebben wij ook nog andere ruimtes ter beschikking. Zo kun je ook zeker met een grote groep bij ons terecht. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jou en jouw groep. 

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw groepsarrangement. 

Contact proost in breda