Workshops voor bedrijven

Wil jij graag samen met jouw collega’s een leuke workshop volgen? Boek dan een van de workshops van Oase in de Binnenstad en geniet tijdens de workshop van het unieke uitzicht op de Grote Kerk van Breda. Op het dakterras organiseren wij verschillende workshops. Zo kun je denken aan een cocktailworkshop, gin tonic workshop of een vodka workshop.

Je kunt de workshops zowel met een kleine of grote groep collega’s volgen, want de workshops zijn al vanaf 9 personen te boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Workshop & dineren

Hebben jullie na de workshops honger gekregen maar nog geen zin om naar huis te gaan? Kies er dan voor om een heerlijk diner of BBQ erbij te boeken voor na jullie workshop. Op het dakterras hebben wij namelijk een professionele barbecue staan waarop de chefkok heerlijke gerechten voor jullie kan klaarmaken. Zo kun je kiezen uit vis, vlees of vegetarisch en houdt de chefkok uiteraard rekening met eventuele dieetwensen. 

Het diner of de barbecue kan ook uitgebreid worden met een drankarrangement. Zo weet je zeker dat jullie totaal geen omkijken hebben en dus optimaal kunnen genieten van elkaars gezelschap. 

Workshop volgen?

Wil jij graag samen met je collega’s één van onze workshops of proeverijen volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan op jouw gewenste datum. 

Alle workshops worden op maat samengesteld, zodat ze perfect aansluiten bij jouw bedrijf en ook het aantal mensen. Wil je graag een diner boeken voor na de workshop? Laat ons dit dan weten in je offerte aanvraag.