dakterras afhuren

Wil jij graag een leuke middag of avond organiseren voor jouw vrienden, familie of collega’s en ben je daarvoor op zoek naar de perfecte locatie? Wist je dat je het dakterras ook kunt afhuren? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor het afhuren van het dakterras. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het voor een dagdeel af te huren of voor een gehele dag. Daarnaast kun je er ook activiteiten bijboeken zoals een gezellig workshop of een heerlijke barbecue. Veel is mogelijk en uiteraard houden wij rekening met jouw wensen! 

Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of reserveer direct. 

De mogelijkheden

Op het dakterras bieden wij verschillende activiteiten. Zo kun je kiezen voor een leuke cocktailworkshop of bierproeverij. Naast de workshops en proeverijen kun je bij ons op het dakterras ook gezellig BBQ’en. Alle activiteiten en BBQ’s kun je los bijboeken en is dus niet verplicht bij het afhuren van het dakterras. Uiteraard denken wij graag mee over de perfecte invulling van jouw dag op het dakterras. Je kunt het dakterras al afhuren vanaf €200,- voor een dagdeel en €500,- voor de gehele dag. 

Je kunt altijd meer informatie vinden over de zalen op onze website, zaalhuurinbreda.nl. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!