Barbecue voor bedrijven

Wil jij graag gezellig samen met collega’s barbecuen op een unieke locatie? Dat kan bij Oase in de Binnenstad. Op het dakterras hebben wij namelijk een professionele barbecue staan, waarop de chefkok heerlijke gerechten maakt. Hierbij kun je standaard kiezen uit vis, vlees of vegetarisch. 

Kom dus ook gezellig samen met jouw collega’s barbecuen op het dakterras. En geniet samen van het prachtige uitzicht en natuurlijk het lekkere eten. 

Barbecue op maat

Wanneer je een barbecue op het dakterras boekt, houden wij graag rekening met jouw wensen. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het dakterras af te huren, een drank arrangement erbij te boeken of een leuke workshop van te voren te volgen. Er zijn veel mogelijkheden en daarom zijn al onze barbecues op maat. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om het te hebben over de mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan voor jouw gewenste datum en invulling van de barbecue. Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij samen met jouw collega’s optimaal kunt genieten van een barbecue op het dakterras!