Contact

Over ons

Oase in de Binnenstad is het Dakterras van Breda met een prachtig uitzicht op de Grote Kerk van Breda. Geniet op het dakterras van een zomers drankje of bestel juist een XXL Cocktail, terwijl je ondertussen met jouw gezelschap zit te BBQ’en. Het dakterras biedt veel mogelijkheden voor zowel grote als kleinere groepen. 

Heb jij vragen over de mogelijkheden voor jou? Lees dan meer over onze arrangementen of neem vrijblijvend contact met ons op.  

Werken op het dakterras

Ben jij helemaal weg van het dakterras en lijkt het jou dan ook super om op het dakterras te werken? Solliciteer dan zeker! Wij zijn namelijk altijd wel op zoek naar klantvriendelijk en enthousiast personeel die ons team wil komen versterken. Op het dakterras kun je aan de slag als cocktailshaker, bartender of serveerder en daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog 3 ruimtes binnen waar je kunt werken. 

Heb jij zin gekregen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct.

Dakterras Breda
Proost op het dak

Het dakterras afhuren

Ben jij een speciale gelegenheid aan het organiseren en wil je daarvoor graag het dakterras afhuren? Dat kan! Op het dakterras zijn meerdere mogelijkheden voor het perfecte uitje. Zo beschikt het dakterras over een full-option bar, waardoor het ideaal is voor workshops en proeverijen maar daarnaast heeft het dakterras ook een DJ-booth met geluid- en lichtinstallatie, waardoor je ook met gemak een product presentatie kunt houden of een speech kunt geven. Naast het afhuren van het dakterras, kun je ook verschillende workshops of diners boeken om jouw gelegenheid extra speciaal te maken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Ook voor bedrijven

Wil jij graag met je collega’s gezellig komen borrelen of ben je van plan om een personeelsuitje te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer over de mogelijkheden voor bedrijven op ons dakterras. Wij hebben namelijk verschillende bedrijfsarrangementen, voor zowel grote als kleinere bedrijven. Zo kun je denken aan een leuke workshop of een lekkere barbecue, maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om het dakterras af te huren voor bijvoorbeeld een presentatie of een gezellig avondje borrelen met collega’s of klanten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Dakterras Breda
XXL Cocktails

Sfeer impressie

Benieuwd naar het dakterras? Bekijk dan eens onze sfeer impressie of kom gewoon gezellig een keertje langs! 

Met goed weer zijn wij in het weekend geopend. Wil je graag een keer doordeweeks langs komen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact met ons op zodat we een dag en tijdstip af kunnen spreken.