Dakterras Breda

Voor bedrijven

Wil jij als bedrijf graag een uitje organiseren op het dakterras? Dat is natuurlijk mogelijk. Bij Oase in de Binnenstad bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor bedrijven. Zo kun je als bedrijf het dakterras afhuren voor een dagdeel of een gehele dag, kun je genieten van een heerlijke barbecue op maat, of kun je één van de workshops of proeverijen volgen samen met collega’s. 

Wij helpen je graag mee om het perfecte uitje te organiseren op een unieke locatie. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan. 

Geniet van een perfecte dag met collega's

Barbecue voor bedrijven

Op het dakterras beschikken wij over een professionele barbecue met chefkok. Zo kun jij  optimaal genieten van een heerlijke barbecue op maat samen met jouw collega’s. Uiteraard houden wij rekening met (dieet)wensen en kun je kiezen uit een standaard barbecue op basis van vis, vlees of vegetarisch. De barbecue is natuurlijk ook uit te breiden met speciale gerechten of een drankarrangement.

Een barbecue is te boeken voor zowel kleine als grotere groepen. Het dakterras biedt namelijk genoeg ruimte tot wel 150 personen. Wil jij dus samen met jouw collega’s genieten van een heerlijke barbecue? 

BBQ Breda
Cocktails Breda

Dakterras afhuren

Wil jij graag het dakterras afhuren zodat je ongestoord kunt genieten samen met jouw collega’s? Dat is geen enkel probleem. Je kunt bij ons het dakterras al afhuren voor een dagdeel maar ook voor een gehele dag. Zo kun jij optimaal genieten van het dakterras samen met jouw collega’s. 

Op het dakterras bieden wij natuurlijk verschillende arrangementen en proeverijen, maar het is niet verplicht om dit af te nemen bij het afhuren van het dakterras. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Dakterras Breda

Workshops voor bedrijven

Naast een heerlijke barbecue bieden wij ook verschillende workshops voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke cocktailworkshop, of juist een workshop met de populaire Gin Tonics. Alle workshops worden afgestemd op het gezelschap en kunnen geboekt worden vanaf 9 personen. 

Wil je liever een proeverij met jouw collega’s? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.