Arrangementen voor bedrijven

Bij Proost in Breda bieden wij verschillende arrangementen voor bedrijven aan en kunnen wij ook een arrangement op maat samenstellen wanneer daar vraag naar is. Zo is er altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf!

Bites & Borrel

Ben je op zoek naar een informele sfeer en locatie om een bedrijfsborrel te houden? Dan ben je bij Proost in Breda aan het goede adres. Wij hebben meerdere ruimtes, welke verschillen in grootte, stijl en karakter. In elke ruimte is het mogelijk om een gezellige bedrijfsborrel te organiseren, uiteraard gepaard met heerlijke hapjes naar keuze. De capaciteit van de ruimtes varieert tussen 150 en 450 personen. Daarnaast hebben wij ook een sfeervol dakterras voor de lente- en zomermaanden.

Workshop & BBQ

Wanneer je graag eerst iets actiefs wilt doen met het personeel voordat je gaat eten, is een workshop gecombineerd met BBQ echt een aanrader. Tijdens een twee uur durende workshop leren jullie alles over bijvoorbeeld cocktails, gin tonics of vodka en kan het gezelschap daarna aanschuiven bij een volledig verzorgde barbecue op het sfeervolle dakterras. Uiteraard zijn er meerdere workshops mogelijk op aanvraag.

Vergaderingen & dineren

Wil jij graag vergaderen en aansluitend een diner organiseren voor het gezelschap? Dat is mogelijk bij Proost in Breda. In al onze ruimtes is professionele licht- en geluidsapparatuur aanwezig voor het houden van een goede vergadering. En aansluitend kun je ervoor kiezen om gezellig te barbecueën op het dakterras of bijvoorbeeld een walking diner te houden in één van de andere ruimtes.

geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van de arrangementen voor bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!